Kuka on Liisa Sallinen?

boom2

”Wow, after I jumped it occurred to me, life is perfect, life is the best. It’s full of magic, beauty, opportunity, and television, and surprises, lots of surprises, yeah. And then there’s that stuff that everybody longs for, but they only real feel when it’s gone. All that just kinda hit me. I guess you don’t really see it all clearly when you’re – ya know – alive.”

-Tom Tom (From the movie Million Dollar Hotel)

***

Olen 29-vuotias nainen, ammatiltani olen vaatetusompelija ja opiskelen vaatetusmuotoilua.

Rakastan musiikkia, kissoja ja pinkkiä väriä.

Tämä blogi on sekava kattaus omaa henkilökohtaista elämääni, korsettiprojekteja ja muita ompeluksia, kuvataidetta ja kaikkea siltä väliltä. Blogi on luotu henkilökohtaisemmaksi osaksi tuotemerkkiäni Ihmemaassa, pieni kurkistus ompelijan ja muotoilijan mielenmaailmaan.

Olen tosi tosi kiinnostunut korseteista. Jossain vaiheessa, kesken opintojani, tajusin että hei, jos jotain osaan, osaan tehdä korsetteja. Ja niitä tahdon tehdä enemmänkin! Syntyi ajatus omasta tuotemerkistä, ja tuotemerkin lanseeraus onnistui kätevästi Kulttuuriosuuskunta Kiteen jäseneksi liittymisen myötä. Ihmemaassa on kaikkea jännittävää mitä vain voin asiakkailleni tarjota. Ihmemaassa tarjoaa etunenässä korsetteja, mutta teen erittäin mielelläni myös muita ompelutöitä, kuten blogistani nähdään.

Olen vaateusalan ammattilainen. Rakastan tätä alaa ja olen ihan oikeassa ammatissa. Korsettien salat ovat tulleet selväksi vuosien saatossa, mutta silti jokainen korsetti on projekti, seikkailu, johon uppoudun kaikella intohimolla mitä minusta löytyy. Tahdon tutustua jokaiseen asiakkaaseen ja toivon että asiakkaat kertovat kokemuksiaan tuotteistani, missä tilaisuuksissa ovat edustaneet valmistamani korsetti tai vaate yllään. Näitä juttuja kokoan myös blogiin.

http://www.ihmemaassa.fi

liisa (a) ihmemaassa.fi

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s