Uusi projekti – Kuvataidekorsetti

Nyt ollaan jännän äärellä!

Olen jo pitkään haaveillut kahden suosikkiasiani yhdistämisestä: kuvataiteen ja korsettien. Olen miettinyt ja pähkäillyt ja lopulta tullut lopputulokseen: miksei korsettia voisi maalata?

Löysin varastoistani korsetin kaavan kokoa 36-38. Löysin myös varastoistani valkoista coutilia, luuta ja plansetin. Aikomuksena oli siis aloittaa kuvataidekorsetin valmistus! Ensin aloitetaan perusasioista, eli korsetin kasaamisesta.

dav

Tämä kuvataidekorsetin proto on yksikerroksinen korsetti, valkoisesta coutilista. Tässä olen kasannut korsetin yhteen ja ommellut luukujat. Seuraava vaihe onkin korsetin pohjavärin maalaus.

dav

Maalasin pohjavärin sumutinpullossa olevalla kangasmaalilla. Pinnasta tuli tosi eläväinen ja kaunis, väreinä käytin keltaista ja oranssin punaista. Ja, koska olen Liisa, käytin myös pinkkiä shimmer-maalia. Olen tosi tyytyväinen pohjaväriin, siitä tuli kaunis. Sitten lisäsin muutamat kiemurat kangasmaalilla maalaten:

dav

Korsetti tulee olemaan Liisa Ihmemaassa-aiheinen. Sain juuri valmiiksi toisen puolen kuvioinnin, ja vaikka itse sanon, mielestäni korsetista tuli u-p-e-a. Maalaus onnistui erittäin hienosti ja seuraavaksi maalaan korsetin toiselle puolelle toisen kuvan. Tästä tulee upea lopputulos, olen enemmän kuin tyytyväinen!

dav

dav

Ja projekti jatkuu…. Palaan asiaan kun korsetti saa lisää maalia pintaansa! So far so good! 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s