Päivityksiä

Oho, enpäs ole pitkään aikaan päivittänyt blogiani. Noh nyt asia korjaantunee, sillä vihdoin on jotain päivittämisen arvoista!

Joulukuun viimeisenä päivänä valmistuin vihdoin ammattikorkeakoulusta vaatetusmuotoilijaksi. Sain paperit postissa ja nyt vihdoin olen valmis HAMK:ista, muotoilun koulutusohjelmasta! Tämä syksy on vierähtänyt lähinnä koulujuttujen parissa: kursseja piti suorittaa muutama, opinnäytetyö saada valmiiksi. Valmistuin ammattikorkeakoulusta hyvin arvosanoin, ja opinnäytetyöni sai arvosanan 4/5, eli oikein hyvin meni 🙂

Nyt, uuden vuoden myötä, puhaltavat uudet tuulet. Päivitän asioista kunhan ne ensiksi varmistuvat, mutta kaikkea jännittävää on tulossa tämän alkuvuoden aikana. Maltan tuskin odottaa uusia haasteita ja uusia juttuja! Nyt näyttää hyvältä. Olen helpottunut ja tyytyväinen tilanteeseeni ja odotan tulevaa innolla.

kor1

Olen työskennellyt asiakaskorsetin parissa. Kuten kuvasta näkyy, ompelijan työ saattaa ajoittain olla aika vaarallista 😀

kor3.jpg

Korsetti on musta vyötärökorsetti morsiussatiinista. Kuten aina, vahvikevuori on valmistettu coutil-kankaasta ja sisävuori on mustaa puuvilla.

kor2

Korsetti on korkeampi selästä ja keskiedussa on pienet ”piikit” ylä- ja alareunassa. Korsettiin valmistan vielä luutetun ”leijuvan” varjolistan. Hankin vihdoin ja viimein sirkkapihdit, ja uskon että sirkkojen asettaminen korsettii mullistuu elämässäni oikein todenteolla! Olen aina ennen naputellut sirkat korsettiin lattialla ratakiskon pätkän päällä, huonossa asennossa. Nyt minun tarvitsee vain puristaa sirkat paikoilleen. Miten kätevää!

Olen todennut että korsetti on oikein hyödyllinen väline ommellessa. Vaikka minulla on hyvä työtuoli ja työpisteeni on hyvällä korkeudella, tulee selkä väkisinkin kipeäksi kun ompelee useita tunteja putkeen. Kun ompelen korsetti päällä, on selän asento parempi eikä selkä väsy tai kipeydy niin voimakkaasti.

Minulla on mahtava korsetti-idea tulevaisuutta varten! En vielä paljasta millainen se on, mutta tämä idea saa minut innon valtaan ja maltan tuskin odottaa tämän korsetin toteuttamista! Kirjoitan korsetti-ideastani kunhan löydän aikaa sen toteuttamiseen.

Tässä tälläisiä kuulumisia, palataan asiaan taas pikapuoliin 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s